INOX-PRERADA PANČEVO

Preduzeće je osnovano 1989. godine, u Pančevu, kao mala radionica, tehnički servis i prodaja opreme za vodovod i grejanje. Pateći potrebe tržišta, od 1996. godine se pokreće proizvodnja inox kazana, kao rezervnih delova za gotovo sve marke i tipove bojlera zastupljenih na tadašnjem našem tržištu. Potom je pokrenuta proizvodnja i kompletnih bojlera, u početku zapremine 50 i 80 litara. Kako su godine prolazile, asortiman proizvoda se širio, kvalitet poboljšavao, a produktivnost rasla.

Robna marka pod kojim su naši proizvodi poznati je DOM bojleri.

Danas oko 30 zaposlenih u D.O.O. INOX-PRERADA PANČEVO, proizvodi preko 80 vrsta i različitih tipova proizvoda, kako za domaće, tako i za inostrano tržište. Pored bojlera preduzeće nudi široku paletu proizvoda od inox-a, kao i drugih proizvoda i usluga namenjenih domaćem tržištu.

Delimična automatizacija procesa izrade, stručno osoblje i saradnja sa kupcima je garant našeg kvaliteta i napretka u vremenu koje je ispred nas.

el-akumlacioni-dom-bojleri
inox-prerada-kazani

Proverite zašto smo firma od poverenja mnogobrojnih naših klijenata. Naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji bojlera omogućilo nam je da naše usluge proširimo i na specifične zahteve koje naši klijenti imaju. Naši stručnjaci su tu da Vam pomognu prilikom kreiranja zahteva i određivanja konačnog rešenja za Vaše potrebe.

Proizvodnja bojlera
Plastifikacija materijala
Mašinska obrada materijala
Sečenje plazmom i laserom