Proizvodi za prehrambenu industriju

U okviru naših proizvodnih pogona, posebno mesto zauzima deo koji se bavi  izradom proizvoda namenjenih, prvenstveno,  prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu. S obzirom da je većina naših proizvoda od prohromskog materijala-inox-a, pored istih, razvili smo tehnologiju izrade visokokvalitetnih industrijskih mašina i opreme za proizvodnju i preradu hrane,  kao i proizvoda koji imaju obvezu korišćenja INOXa, radi poštovanja HACCP standarda.

Proizvodi koje izrađujemo su našli primenu kod domaćih privrednika koji se bave proizvodnjom i preradom hrane, proizvodnjom meda, preradom voća i povrća, preradom mesa…

U ponudi imamo sledeće grupe proizvoda:

Duplikatori za termičku obradu hrane

 

Reč je o industrijskim uređajima zapremine od 50-500litara, opremljeni kompletnom automatikom za mešanje,  zagrevanje, rad i kontrolu temperature pri radu na maksimalnih 150°C.  Posebno naglašavamo svoju  fleksibilnost i nudimo mogućnost potpune  izrade oblika prema potrebama I želji  kupca.

Vakumski duplikatori, uparivači za termičku obradu voća, povrća i dr.

Visoko kvalitetne I profesionalne  mašine u kojima se dobija naviši nivo kvaliteta termički obrađene materije. Reč je o industrijskim uređajima zapremine od 50-500litara, opremljeni kompletnom automatikom za mešanje,  zagrevanje, rad i kontrolu temperature pri radu na maksimalnih 100°C.  Predviđeni su za rad sa  vakum pumpom, a imaju mogućnost bez vakum pumpe, po principu klasičnih duplikatora. Vakum pumpe se mogu isporučiti uz uređaj ili su ostavljene kupcu za izbor.

Posebno naglašavamo svoju  fleksibilnost i nudimo mogućnost prilagođavanja oblika prema potrebama I želji  kupca u odnosu na vrstu materije koja se kuva.

Kade za pasterizaciju

Kade za pasterizaciju su uređaji u kojima se vrši pasterizovanje prehrambenih ili drugih proizvoda, u ambalaži, koja je prethodno hermetički zatvorena (staklene tegle, flaše, konzerve, … I sl.) Prethodno napunjena ambalaža se potapa u fluid koji se zagreva na određenu temperaturu u oderđenom vremenu, uz mogućnost naglog hlađenja,što definišu tehnološki postupci I na taj način se   vrši pasterizacija.

Nudimo 3 tipa kada za pasterizaciju: PK200, PK400 i PK800, što označava zapreminu istih.

Radni stolovi i proizvodni elementi za preradu prehranbenih proizvoda, mesa, mleka, voća ii povrća I sl.

U pojedinačnoj proizvodnji vršimo izradu navedenih proizvoda gde se striktno bavimo proizvodnjom istih na osnovu zahteva kupaca sa prethodno definisanim merama koje nam kupac može definisati ili ga definišemo zajedničkim projektima, a na osnovu uzetih dimenzija sa lica mesta.

Radni sto Inox-prerada
Radni stolovi Inox-prerada
Sudopere Inox-prerada
Trokader

Posude i rezervoari za skladištenje

Rezervoari, bazeni,  kace, korita i sl. su samo deo palete proizvoda koje možemo ponuditi kupcima za namenu skladištenja tečnih, zrnstih, praškastih, želatinastih I dr. Materija. Izradu vršimo na osnovu zahteva kupca, po prethodno definisanim merama a na osnovu njihovih potreba I namena.

Izmenjivači za održavanje temperature vina, mleka…

Izmenjivači toplote su proizvodi koji prvenstveno imaju namenu u razmeni toplote sa jedne na drugu materiju. Najčešće se koriste pri održavanju temperature vode  ili  vina u kacama, kao i rashladnim sistemima za mleko, kominu , ili sl.

Craft pivare i oprema za pivarstvo

Poslednjih godina ekspanzija u zahtevima za proizvodnji pivara manjih kapaciteta definisanih kao nano, mikro, mini  I craft pivara navela su nas da deo svog znanja I iskustva posvetimo I ovim proizvodima.

Uz kompletnu tehničko tehnološku podršku I poznavanja tehnologije izrade piva, u mogućnosti smo da vam ponudimo sledeće:

 • Sistema za kuvanje piva
 • Fermentora
 • Pojedninačnih posuda
 • Kao i celih proizvodnih linija

Naš cilj je da pružimo našim klijentima najbolje iskustvo u pripremi svog piva.

Sve potrebne informacije  možete naći na sajtu   www.craftbeersteel.com  i u navedenim kontaktima direktno razgovarati sa našim inženjerima.

Oprema-za-pivarstvo-Inox-prerada

Industrijski slivnici, rešetke slivnika i slivnici za kupatila

Izrada industrijskih slivnika I slivnika za kupatila od inox-a,  su još jedan proizvod iz naše ponude. Pored izrade koju definišu potrebe kupaca I posebni projektni zahtevi, nudimo I naše standardne proizvode iz grupe slivnika.

Ostali proizvodi od inox-a

Vrhunska oprema, savremena tehnologija i kvalitetni kadrovi su podloga za stvaranje novih projekata u budućnosti. Zato, naše osoblje, u saradnji sa kupcima, može ponuditi svako tehničko rešenje i masu proizvoda od inox-a,  kao i usluga, koje uglavnom kupci  ne mogu naći na jednom mestu.

Ostali proizvodi koje nudimo u saradnji sa klijentima su:

 • prohromska galanterija
 • ograde, odbojnici rukohvati
 • transportna oprema i sredstva za razne namene
 • oprema za mesarsku industriju
 • oprema za preradu bilja, mleka voća i povrća
 • cevovodi, dimovodi, ventilacioni kanali
 • procesna danca,prirubnice, spojni elementi, fiting